Ароматне вівсяне печиво з ноткою кокосової стружки! Воно залишиться довго свіжим і м’яким!

0

Вівсяне печиво саме по собі — чудові і самодостатні ласощі. Але іноді так хочеться якої невеликої різноманітності. І якраз таку невелику різноманітність може внести в цей рецепт кокосова стружка. Вона не тільки надає характерного кокосового аромату і присмаку, але ще і робить печиво більш стійким до затвердіння, тобто печиво залишиться довше свіжим і м’яким, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 250 грамів вівсяних пластівців довгого варіння
  • 200 грамів борошна
  • 10 г розпушувача
  • 2 яйця
  • 180 г розм’якшеного вершкового масла
  • 160 грамів цукру
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 30 г кокосової стружки
  • щіпка солі

Приготування:

М’яке масло потрібно збити до білого з цукром і сіллю. Додати по одному яйцю, добре збиваючи після кожного. Борошно просіяти з розпушувачем. З’єднати з кокосовою стружкою і пластівцями. Всипати суху суміш в масляно-яєчну, вимісити тісто.

Скачати кульки розміром з волоський горіх, викласти на застелене пекарським папером деко на відстані один від одного. Кожну кульку трохи приплюснути денцем склянки.

Відправити в розігріту до 160 °C духовку на 15-20 хвилин до рум’яного кольору. Охолодити на деку.

Приємного чаювання!

Загрузка...
попередня статтяПутін готує пастку для Зеленського, розкрита правда про ситуацію на Донбасі! Усі подробиці!
наступна статтяТест на IQ! Скільки прихованих тварин ви бачите на картинці!