Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Домашня натуральна халва з трьох інгредієнтів і без борошна! Готується дуже легко!

Домашня натуральна халва з трьох інгредієнтів і без борошна! Готується дуже легко!

admin
25.04.202025.04.2020 No Comments

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування халви в домашніх умовах без борошна.

Вона виходить дуже смачна, натуральна. Готується дуже легко і всього з трьох інгредієнтів. Рецепт вже перевірений мною не раз. Я думаю після приготування ви перестанете купувати халву, а будете готувати самі вдома.

Нам знадобиться:

– Очищені насіння – 400 гр

– Білок одного яйця

– Цукор – 200 гр

– Вода – 70 мл

Як приготувати:

Для початку підсмажую насіння на сухій сковорідці кілька хвилин.

Не забувайте періодично помішувати, щоб насіння не підгоріли.

Далі насіння необхідно подрібнити до однорідної маси. У цьому мене виручає блендер.

Краще це звичайно робити в блендері з чашею.

Занурювальним блендером буде не дуже зручно, так як ніж забивається.

Потім беру сотейник і висипаю 200 грам цукру і заливаю воду так, щоб вода покрила цукор. Це десь 70 мл води. І варю приблизно 3-5 хвилин.

В цей час білок одного яйця починаю збивати в міксері і тоненькою струменем вливаю цукровий сироп, не припиняючи збивати.

Не перебийте, і не доведіть до устоюваних піків. Консистенція повинна вийти текуча.

Далі збитий білок з цукровим сиропом додаю в подрібнене насіння, перемішую з допомогою лопатки.

Потім на харчову плівку викладаю халву, надаю форму і відправляю на 2 години в холодильник.

Наша халва готова! Спробуйте приготувати, вона виходить дуже смачна, ароматна і найголовніше домашня а тому й натуральна!

Смачного!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

Країна після пом’якшення карантину! Кабмін анонсував нові стандарти життя українців!
Ягоди будуть як свіжі! Консервована в желе вишня – ніжніша, аніж варення!

Related Articles

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як змінилися вподобання клієнтів у фуд-бізнесі за останні роки?

olia
24.03.202524.03.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes