Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Домашня піца! Cекрети приготування смачної випічки!

Домашня піца! Cекрети приготування смачної випічки!

admin
28.12.201928.12.2019 No Comments

Спекти домашню піцу зможуть навіть ті, хто зовсім не вміє або не любить замішувати тісто – чудову піцу можна зробити на готовому листковому тісті, інформує Ukr.Media.

Як приготувати піцу в домашніх умовах?

У приготуванні піци будинку немає нічого складного. Смачне тісто і якісна начинка – ось головні складові апетитного вихідного страви.

  1. Тісто для піци можна готувати на основі свіжих або сухих дріжджів. У той час, коли тісто підходить, воно обов’язково повинно бути накрите серветкою або плівкою, щоб уникнути обвітрювання.
  2. Розкатане тісто краще відразу перенести на деко, а вже потім викладати на нього начинку.
  3. В якості начинки можна використовувати практично все: різні ковбаси, куряче філе, відварне м’ясо, морепродукти і сир – використовуйте улюблені продукти, і домашня піца буде найсмачнішою!

Тісто для домашньої піци

Тісто для піци в домашніх умовах готується швидко і не клопітно. Олію тут краще використовувати оливкову, вона додасть основі якусь пікантність. Якщо використовують не сухі, а свіжі дріжджі, їх потрібно взяти близько 15 гр. Перед тим, як змішати борошно з іншими компонентами, її краще спочатку просіяти, так тісто буде м’якшим.

Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;
  • сіль – ½ ч. ложки;
  • сухі дріжджі – 1 ч. ложка;
  • масло – 3 ст. ложки;
  • вода – ¾ склянки.

Приготування:

  1. У ємності змішують просіяне борошно, сіль і дріжджі.
  2. Вливають воду, додають половину оліїі вимішують близько 10ти хвилин.
  3. У миску виливають решту олії, викочують в ній тісто, накривають і залишають підходити.
  4. Коли тісто збільшиться в об’ємі в 2 рази, його розкачують.

Начинка для піци в домашніх умовах

Інгредієнти для піци в домашніх умовах можна використовувати найрізноманітніші. Часто використовують ковбасу салямі, гриби і сир. Незайвим буде і бекон, нарізаний тонкими скибочками. Зважаючи на те, що з сирих компонентів в начинці використовують тільки печериці, а вони готуються дуже швидко, піца буде готова вже через 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • ковбаса салямі – 200 г;
  • печериці – 50 г;
  • моцарелла – 200 г;
  • пластинки бекону – 50 г;
  • густий томатний соус – 100 р;
  • орегано.

Приготування:

  1. Ковбасу, гриби нарізають скибочками.
  2. Тісто намазують соусом, посипають половиною сиру, зверху розкладають ковбасу, гриби, посипають орегано і засипають іншим сиром.
  3. Випікають піцу 15 хвилин.

Соус для піци в домашніх умовах

Смачна домашня піца не вийде без смачного соусу. Можна використовувати готовий кетчуп, але смак у вихідної страви буде не той. Краще приготувати соус самостійно, використовуючи томатну пасту, спеції, цибулю, часник, сіль з цукром і оливкову олію. Наносити соус на заготівлю піци краще злегка в охолодженому вигляді.

Інгредієнти:

  • цибуля – 1 головка;
  • часник – півголівки;
  • олія оливкова – 2 ст. ложки;
  • паста томатна 100 г;
  • цукор – 1 ст. ложка;
  • сіль;
  • базилік сушений – 1 ч. ложка;
  • орегано сушене- ½ ч. ложки.

Приготування:

  1. Цибулю дрібно нарізають, часник пропускають через прес.
  2. Овочі обсмажують до рум’яності.
  3. Додають томатну пасту, розведений до консистенції кетчупу, прянощі.
  4. Тушкують соус 10 хвилин.

Рецепт піци в домашніх умовах в духовці

Піца з грибами в домашніх умовах, рецепт якої простий і доступний кожному, буде готова лише за півгодини за умови, якщо тісто вже зроблене. Печериці для начинки можна використовувати і свіжі і консервовані. В даному випадку використовують свіжі гриби, які шаткують тонкими скибочками.

Інгредієнти:

  • тісто – 400 г;
  • олія оливкова – 2 ст. ложки;
  • печериці – 100 г;
  • пармезан – 50 г;
  • помідор – 1 шт.;
  • соус томатний – 3 ст. ложки;
  • каперси – 1 ст. ложка;
  • спеції.

Приготування:

  1. Тісто розкочують і поміщають у форму.
  2. Змащують основу соусом, притрушують зеленню, розкладають скибочки помідора і посипають орегано.
  3. Викладають гриби, посипають каперсами, збризкують маслом і посипають тертим пармезаном.
  4. При 200 градусах домашня піца в духовці буде готова через 20 хвилин.

Рецепт піци в домашніх умовах на сковороді

На сковороді піца готується в домашніх умовах швидко і смачно. Чудову піцу можна приготувати не включаючи духовку. Часу при цьому буде витрачено зовсім небагато. Для начинки можна вибирати різні продукти, головне, щоб вони не вимагали тривалої термічної обробки.

Інгредієнти:

  • рафінована олія – 2 ст. ложки;
  • борошно – 9 ст. ложок;
  • сметана – 8 ст. ложок;
  • сода – 1/3 ч. ложки;
  • яйця – 2 шт.;
  • ковбаса копчена – 100 г;
  • зелена цибуля – 30 р;
  • помідор – 1 шт.;
  • томатний гострий соус – 2 ст. ложки;
  • сир – 150 р.

Приготування:

  1. Яйця розтирають із сметаною, вмішують борошно, сіль, перець і соду.
  2. Сковороду змащують маслом, виливають тісто, наносять соус, викладають начинку, засипають сиром.
  3. Накривають сковороду кришкою і готують піцу на невеликому вогні 6 хвилин.

Домашня піца з листкового тіста

Домашня піца з готового тіста – це те, що потрібно, коли хочеться приготувати щось смачне, а часу або бажання робити основу немає. Тут головне пам’ятати, що готове листкове тісто потрібно спочатку розморозити природним шляхом. Вдаватися до допомоги мікрохвильовки в даному випадку не можна.

Інгредієнти:

  • тісто заморожене листкове – 500 г;
  • кетчуп – 4 ст. ложки;
  • сир – 300 г;
  • ковбаса – 150 г;
  • оливки – 10 шт;
  • помідори черрі – 5 штук;
  • оливкова олія – 1 ст. ложка.

Приготування:

  1. Ковбасу, помідори нарізають скибочками.
  2. Оливки ріжуть шматочками, сир труть на тертці.
  3. Поміщають розкатане тісто у форму.
  4. Наносять шар кетчупу, розкладають ковбасу, помідори, оливки, посипають італійськими травами, сиром, збризкують маслом і при 180 градусах домашня листкова піца буде готова через 25 хвилин.

Піца з креветками в домашніх умовах – рецепт

Приготування піци в домашніх умовах добре тим, що начинку можна зробити, яку захочеться. Всі любителі морепродуктів по достоїнству оцінять піцу з креветками. Сорт і розмір креветок при цьому абсолютно не має значення. Доповнять смак страви стиглі помідори і сир, який може бути як м’яким, так і твердим.

Інгредієнти:

  • тісто для піци – 500 г;
  • помідори – 2 шт.;
  • креветки – 200 г;
  • кетчуп, майонез – по 1 ст. ложці;
  • сир – 200 г;
  • оливкова олія – 1 ч. ложка.

Приготування:

  1. Тісто розкочують і переносять на деко.
  2. Наносять шар кетчупу і майонезу.
  3. Укладають очищені креветки, нарізані помідори, і засипають це все сиром.
  4. При 200 градусах смачна піца в домашніх умовах буде готова через 20 хвилин.

Піца «Чотири сира» в домашніх умовах – рецепт

Біла піца в домашніх умовах в духовці точно підкорить серця всіх любителів сиру. Піцу називають білою, тому що всі використовувані компоненти в начинку – сир і сметана, мають світлий колір. Томатний соус тут не використовується.

Інгредієнти:

  • тісто для піци – 500 гр;
  • сметана – 2 ст. ложки;
  • рокфор, моцарела, чеддер, пармезан – 100 г;
  • рукола.

Приготування:

  1. Тісто розкачують, змащують сметаною.
  2. Розкладають поверх шматочки моцарели, рокфор і чеддер.
  3. При 220 градусах запікають хвилин 7.
  4. Посипають піцу тертим пармезаном, повертають ще на хвилину в духовку і подають.
Загрузка...

Навігація записів

Пройдуть не все! Українських водіїв здивували деталями ТО!
Готуйте кожух! Які сюрпризи приготувала українцям погода напередодні свят!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes