Ласуни, налітай! Пляцок “Снікерс”. Смачнезний пляцок до святкового столу. М-м-м-ням
Інгредієнти
- Яйця 6 шт.
- Маргарин 250 г.
- Майонез 1 ст. л.
- Сода 1 ч. л. гашена лимонним соком
- Борошно 3 ст.
- Цукор 2,5 ст.
Для крему:
- Вершкове масло 250 г.
- Згущене варене молоко 1 банка
Як приготувати пляцок снікерс
Білки відділити від жовтків.
Жовтки збbти з 1ст цукру, добавити розм’якшений маргарин, гашену соду, майонез.
Поступово додаючи просіяне борошно, замісити м’яке тісто. Розділити його на 3 частини і покласти у холодильник на 30 хвилин.
До білків додати 1,5 ст. цукру і збuти до кріпкої піни.
Беремо одну частину тіста, розподіляємо по формі застеленій пергаментом.
Наносимо 1/3 білкової маси, роблячи ложкою горбики.
Випікаємо при температурі 180 градусів 25-35 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою. Більше оригінальних рецептів читайте в нашій добірці на intermarium.news
Маємо отримати 3 коржі.
Для приготування крему, збuваємо розм’якшене вершкове масло із згущеним молоком. Волоські горіхи подрібнила качалкою.
Поперемазуємо коржі, окрім верхнього і сторони кремом, посипаючи на крем подрібнені горіхи.
Добре промазати пляцок з боків.
Верхній корж посипаємо горішками і наносимо хаотично помадку або розтоплений шоколад і ставимо у холодильник на 6-8 годин для просочування.
Смакуйте пляцок Снікерс з кавою або чаєм!
Приємного смаку!