Ласуни, налітай! Пляцок “Снікерс”. Смачнезний пляцок до святкового столу!

0

Ласуни, налітай! Пляцок “Снікерс”. Смачнезний пляцок до святкового столу. М-м-м-ням

Інгредієнти

  • Яйця 6 шт.
  • Маргарин 250 г.
  • Майонез 1 ст. л.
  • Сода 1 ч. л. гашена лимонним соком
  • Борошно 3 ст.
  • Цукор 2,5 ст.

Для крему:

  • Вершкове масло 250 г.
  • Згущене варене молоко 1 банка

Як приготувати пляцок снікерс

Білки відділити від жовтків.

Жовтки збbти з 1ст цукру, добавити розм’якшений маргарин, гашену соду, майонез.

Поступово додаючи просіяне борошно, замісити м’яке тісто. Розділити його на 3 частини і покласти у холодильник на 30 хвилин.

До білків додати 1,5 ст. цукру і збuти до кріпкої піни.
Беремо одну частину тіста, розподіляємо по формі застеленій пергаментом.

Наносимо 1/3 білкової маси, роблячи ложкою горбики.

Випікаємо при температурі 180 градусів 25-35 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою. Більше оригінальних рецептів читайте в нашій добірці на intermarium.news

Маємо отримати 3 коржі.

Для приготування крему, збuваємо розм’якшене вершкове масло із згущеним молоком. Волоські горіхи подрібнила качалкою.

Поперемазуємо коржі, окрім верхнього і сторони кремом, посипаючи на крем подрібнені горіхи.

Добре промазати пляцок з боків.

Верхній корж посипаємо горішками і наносимо хаотично помадку або розтоплений шоколад і ставимо у холодильник на 6-8 годин для просочування.

Смакуйте пляцок Снікерс з кавою або чаєм!

Приємного смаку!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я