Приголомшливе, дуже смачне, корисне, дієтичне вівсяне печиво. Це відмінний варіант для перекусу або десерт до чаю.
Інгредієнти для приготування печива:
- 1 склянка вівсяних пластівців;
- 1 банан;
- 50 г грецьких горіхів.
Рецепт приготування печива
Перед приготуванням відразу включаємо духовку, температуру виставляємо 180 градусів. Для приготування дієтичного печива знадобляться вівсяні пластівці, залишаємо 3 столові ложки, решту потрібно подрібнити в блендері до стану дрібної крихти.
Банан нарізаємо кружечками, перекладаємо в блендер і подрібнюємо до стану пюре. Якщо немає блендера, просто розімніть банан вилкою.
Найкраще для цього рецепта підійдуть стиглі банани, так як від стиглості буде залежати солодкість печива. Якщо банани зелені, додайте в тісто столову ложку меду.
Для цього печива грецькі горіхи теж потрібно подрібнити, я роблю це на обробній дошці за допомогою качалки. Замість грецьких горіхів можете взяти будь-які інші горіхи або сухофрукти, також за бажанням можна додати спеції: корицю, ваніль, імбир.
З’єднуємо всі інгредієнти і гарненько перемішуємо.
Деко застиляємо папером для випічки, мокрими руками формуємо печиво і викладаємо на деко. Запікаємо вівсяне печиво з бананом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Дієтичне печиво з вівсянки готове! Смачного! Дуже смачно, поживно, корисно для здоров’я і фігури.