Голубці з картоплею та грибною підливою – це така смакотища, я вам скажу, що можна з ними й пальці з’їсти! А готувати не так вже й складно і точно воно того вартує!

0

Готуємо смачнющі голубці з картоплею та грибною підливою, які і до святкового столу пасуватимуть:

Крок 1: Запарити листки капусти.

Крок 2: Картоплю натерти на дрібну терку разом з цибулиною, + 1 яйце, 2 скибки білого хліба розмоченого, + подрібнений качанчик капусточки, який залишається після запарювання листків, + пасерована морквочка і цибулька, + 2 ст л. сметани, щоб маса не чорніла.

Сіль, перець,спеції до смаку.

Все перемішуємо. Цю масу на сковороді трохи довожу, щоб вона стягнулася і загустіла. Тоді крутити голубці набагато легше.

Заливаємо їх окропом і в духовці тушимо 1.5-2 години.

Пильнувати,щоб не дуже сильно кипіло, а томилося.

І найсмачніші мені ті голубці з грибною підливою.

Можна з сушених грибів, можна зі звичайних шампіньйонів.

0.5 кг грибів (люблю маленькі, щоб розрізати лише навпіл) протушити на олії до випаровування рідини.

Окремо спасерувати 2 великі цибулини на олії.

Все з’єднати.

Окремо в тарілці розвести 2 ст л муки (можна підсмажити,я не смажу), 0.5 л води холодної+ 0.3 л вершків.

Додати до грибів, посолити, добре поперчити, додаю ще приправу з мелених білих грибів для аромату.Дати, щоб прокипіло і загусло трошки, посипати дрібно рубленою петрушкою і часником.

Накрити кришкою, щоб настоялося.

Тим часом голубці трошки охололи, набираємо, поливаємо, смакуємо.

Джерело

Загрузка...
попередня статтяЩо рік прийдешній нам готує! Милованов назвав головні реформи на 2020 рік!
наступна статтяКорисно знати! Ці речі треба прати якомога рідше!