Ідеальний смак! Свинячі ребра в духовці – те, що треба до святкового столу!

0

Про смачні свинячі реберця стільки всього сказано, що і додати нічого. Хіба що тільки рецепт ніжних реберець, передають Патріоти України.

Інгрідієнти:

  • 1кг свинячих ребер
  • сіль, перець – за смаком

Суміш для натирання (приготувати з розрахунку 100 г на 1 кг м’яса)

  • 1 ст. л. меду
  • 1 ст. л. гірчиця готова міцна
  • 0,5 ч. л. паприки
  • 1 ст. л. суміші трав для свинини
  • 3 ст. л. рослинної олії

Приготування:

Ребра потрібно підібрати не особливо жирні, з мінімальними прошарками сала. Посолити, посипати перцем і залишити маринуватися на ніч в холодильнику.

Далі ребра треба проварити в підсоленій воді 20 хв. під кришкою. Води дати стільки, щоб вона покрила не більше половини ребер.Приготувати суміш для намазування ребер. Ребра вийняти і остудити злегка. Обмазати їх з усіх боків сумішшю. 1/3 суміші відкласти на потім.

Помістити ребра в нагріту до 160 С духовку на 20 хв. Дістати, обмазати ребра ще раз і перевернути. Дати зарум’яниться з усіх боків, перевертаючи їх з боку на бік. Стежити за реберцями і якщо вони у вас придбали рум’янець з усіх сторін подавати на стіл!

Джерело

Загрузка...

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я