Звістка

Новини України та світу

  • УКРАЇНА
  • CВІТ
  • БЛОГИ
  • CУСПІЛЬСТВО
  • ПОРАДИ
  • РІЗНЕ
  • Home
  • РІЗНЕ
  • Повітряне і ніжне печиво «Сирна ніжність»! Покроковий рецепт!

Повітряне і ніжне печиво «Сирна ніжність»! Покроковий рецепт!

admin
27.11.201927.11.2019 No Comments

Інгредієнти:

  • Борошно — 150 г
  • Розпушувач — 0.5 ч. л.
  • Жовток — 1 шт
  • Сметана — 60 г
  • Вершкове масло — 45 г

Для начинки:

  • Сир 9% (пастоподібний) — 150 г
  • Цукор — 50 г
  • Сметана — 1 ст. л
  • Білок яйця — 1 шт
  • Борошно — 1 ст. л. (з гіркою)

Приготування:

  1. Перетираємо yf крихти вершкове масло, нарізане шматочками, і просіяне борошно з розпушувачем.
  2. Збираємо тісто в гірку, робимо в середині поглиблення і кладемо в нього жовток і сметану.
  3. Замішуємо еластичне тісто, потім загортаємо його в харчову плівку і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
  4. Готуємо начинку: змішуємо міксером всі інгредієнти до однорідності.
  5. Тісто дістаємо з холодильника, щоб воно полежало 15 хвилин при кімнатній температурі.
  6. Потім розкачуємо на припиленій борошном робочій поверхні в прямокутний пласт товщиною 2-3 мм.
  7. Змащуємо пласт сирною начинкою і звертаємо рулетом, нарізаємо шматочками 2-3 см.
  8. Вмочуємо місця зрізу в суміш борошна і цукру, викладаємо на деко, застелене пергаментом.
  9. Випікаємо при 180 С протягом півгодини.
  10. Готове, остигле печиво рясно посипаємо цукрово-ванільною пудрою.

Приємного чаювання!

Джерело

Загрузка...

Навігація записів

“Щорічна грошова допомога”! Уряд ухвалив важливе рішення!
“Ми голодували”! Юлія Мендель приголомшила українців зізнанням!

Related Articles

Нiякі не “бyси”! Це на росії. Як пpавильно скaзати укpаїнською. Є два чyдові cлова. Відповідь…

khristina
29.05.202529.05.2025 No Comments

Найкращі мобільні телефони Xiaomi: ТОП-5

olia
01.04.202501.04.2025 No Comments

Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії: хитрість, про яку мало хто знає

admin
01.04.202501.04.2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Copyright 2018. All rights reserved | Theme: OMag by LilyTurf Themes